We Are Wonder

Siden 2007 har We Are Wonder hjulpet en lang række kunder med alt fra udvikling af hjemmesider, producering af smartphone apps, til videoproduktion og livestreaming.

I dag er vores primære arbejdsområder udvikling af kampagnesites og livestreaming.

En kameramand filmer en gruppe mennesker i samtale i Mikkeller's bar. Der står et udvalg af flaskeøl foran dem.
Portrætfoto: Rasmus ser lidt forbi kameraet. Han bærer briller og en mørkeblå trøje over en hvid skjorte. I baggrunden ses slørede træer i varme farver.

Livestreaming & Flerkameraproduktioner

Rasmus Dissing Nielsen

Rasmus er vores erfarne producer og produktionsekspert, som er ansvarlig for alle video- og livestreaming-produktioner. Med mange års erfaring i projektledelse og ideudvikling har han en stærk evne til at producere engagerende videoer og flerkameraproduktioner.

Rasmus leder i dag alle livestreaming-produktioner for en række kunder, herunder Her Går Det Godt, Danske Handicaporganisationer, Grøn Koncert og RÆSON.

Telefon: +45 31 16 35 48

Portrætfoto: Tobias ser smilende ind i kameraet. Han har halvlangt hår og kort fuldskæg. Han bærer runde briller og er iført en blågrå skjorte.

Kampagnesites & Tilgængelighed

Tobias Christian Jensen

Tobias er vores digitale projektleder og leder udviklingen af kampagnesites for vores brede kundebase i samarbejde med vores reklamebureau-partnere.

Han er også ekspert i online tilgængelighed og rådgiver kunder om at sikre, at deres websites er tilgængelige for mennesker med handicap, der er afhængige af digitale hjælpemidler.

Udvalgte kunder

Beatbox Booking & Concerts
Det Udenrigspolitiske Selskab
Zentropa Productions
Muskelsvindfonden
Wonderful Copenhagen
Københavns Kommune