We Are Wonder

Siden 2007 har We Are Wonder hjulpet en lang række kunder med alt fra udvikling af hjemmesider, producering af smartphone apps, til videoproduktion og livestreaming.

I dag er vores primære arbejdsområder udvikling af kampagnesites og livestreaming.

En kameramand filmer en gruppe mennesker i samtale i Mikkeller's bar. Der står et udvalg af flaskeøl foran dem.
Portrætfoto: Rasmus ser lidt forbi kameraet. Han bærer briller og en mørkeblå trøje over en hvid skjorte. I baggrunden ses slørede træer i varme farver.

Livestreaming

Rasmus Dissing Nielsen

Rasmus står for alle produktioner af video og livestreaming. Han har mange års erfaring i projektledelse og ideudvikling af kampagner og producering af content til sociale medier.

I dag står han for alle livestreaming produktioner for kunder så som Her Går Det Godt, Fagbevægelens Hovedorganisation, Grøn Koncert og if Skadesforsikring.

Telefon: +45 31 16 35 48

Portrætfoto: Tobias ser smilende ind i kameraet. Han har halvlangt hår og kort fuldskæg. Han bærer runde briller og er iført en blågrå skjorte.

Kampagnesites & Tilgængelighed

Tobias Christian Jensen

Tobias er vores seniorudvikler. Han står i spidsen for vores udvikling af kampagnesites for en lang række kunder i samarbejde med de reklamebureauer, vi samarbejder med.

Derudover er Tobias ekspert i online tilgængelighed og rådgiver også kunder i, hvordan deres websites bliver tilgængelige for mennesker, der har handicaps og bruger forskellige digitale hjælpemidler.

Udvalgte kunder

Beatbox Booking & Concerts
Det Udenrigspolitiske Selskab
Zentropa Productions
Muskelsvindfonden
Wonderful Copenhagen
Københavns Kommune