Ideernes, visionernes og demokratiets festival – Live fra Imperial Biograf

Billedet viser et velbesøgt arrangement til "IDÉFESTIVAL", som fandt sted lørdag den 28. oktober i Imperial. To talere står i centrum for opmærksomheden på et podium i forgrunden, med en engageret forsamling af tilhørere i forskellige aldre, der lytter opmærksomt. En stor skærm i baggrunden fremviser festivalens navn og dato, hvilket bidrager til arrangementets festlige atmosfære. Over publikum er der en balkon, hvor flere står og ser ned på scenen. Stedets arkitektoniske detaljer og belysning skaber en indbydende og kulturelt fyldt atmosfære, som passer til festivalens ånd.

Live fra

IDEERNES
VISIONERNES
DEMOKRATIETS
FESTIVAL

Magasinet RÆSON havde i oktober 2023 premiere på Idéfestival. En festival dedikeret til “idéerne, visionerne og demokratiet” – hvor tilhørerne kunne opleve en helt enestående række oplægsholdere heriblandt Margrethe Vestager, Knud Romer, Bo Lidegaard og Pelle Dragsted.

Ligesom RÆSONs succesfulde Vidensfestival fandt Idéfestival sted i Imperialbiografen, hvor arrangementet forløb på to scener.

Biografscenen var forbeholdt de betalende gæster, hvorimod foyerscenen blev livestreamet til både Facebook, YouTube og Idefestival.dk.

We Are Wonder stod for medieproduktionen fra Foyerscenen. Herunder en 4-kamera-produktion med kamerakran, lyd og lys.

 

Vi samarbejdede med Clement Kjersgaard, stifter af RÆSON, og Niels Koch-Rasmussen, ansv. chefredaktør om at få produktionen fra idé til virkelighed.